ЗАПОВЯДАЙТЕ в Оръжеен магазин АЛЕКСИС на ул."Ал. Стамболийски" №3 в гр. Велико Търново!
Работно време:
Понеделник-Петък: 9:00-18:00 ч
Събота: 10:00-14:00 ч

Zeiss Victory HT 2.5-10×50

4269.00 лв

Описание:

Тайната на оптическия мерник Victory HT се крие в  революционния му дизайн, който би допринесъл за успехa на всяка ловна експедиция. Уникалната оптична система, със светлопропускливост на лещите повече от 95% , прави прицела използваем, дори в нощни условия. Иновативният мерник е подходящ за широк спектър от приложения. Това е най-ярката и ясна светещата точка в света, която увеличава значително точността на стрелеца. Прицелите на Zeiss, с оптималната си ергономичност,  утвърждават нови стандарти в световното производство.

Характеристики:

+ Иновативна оптична система: комбинация от изключително висока светопропускливост  SCHOTT HT .

+ Най-ярката и ясна точка: съчетание от минимално целево покритие и изключително добра видимост – именно затова от Zeiss се гордеят с най-прецизната светеща мерна точка в света. Благодарение на уникалните оптични влакна и нанотехнологии, VICTORY HT създава наситеност на светещата точка с остри кoнтури и ултра фино затъмняване.

+ Ергономичен дизайн: голямата гама от функции включва бърза и лесна настройка на подсветката от механизма в ляво. Гладките и гумирани повърхности правят оптиката приятна на допир.

+  ASV балистична концепция: с новата ASV + е възможно да се изчисли директно разстоянието до целта, като се предлага интуитивен режим на работа. Пълен набор от гравирани метални пръстени за максимална лекота на работа и голяма гъвкавост.

+ Изпробвано и тествано лутотек покритие – осигурява добра видимост на мишената, независимо от атмосферните условия. Поради иновативната защитна повърхност, водата се стича на капки, като осигурява добра видимост дори в дъжд и сняг. Допълнителен плюс е, че почистването от прах и замърсяване става изключително лесно.

Технически спецификации: 

Zeiss Victory HT 2.5-10х50

Увеличение

2.5-10х

Ъгъл на полезрение, 100m

14.8 – 4.1 m

Обектив 

50 mm

Диоптрийни настройки 

 +2 до -4

Отдалеченост от изходна зеница

90 mm

Тегло

525 g

Вид на батерията  CR2032

1 бр.

Напрежение , V

3

Дължина

321 mm

Температурна амплитуда

-25° C  до  +50° C

Диаметър на изходна зеница

15mm – 5mm 

Свободен от паралакс

100 m 

Мерник 

IL-60

Монтажен диаметър, mm

30

Позиция на мерника 

2-ра фокална равнина

Цена на един клик за 100m

1 сm

Водоустойчивост

400 mbar

←Назад 

© „Алексис“ ЕООД | Общи условия | Декларация за политиката по качеството